Нурче и Илхан се карали жестоко 30 минути преди трагедията

1
Добави коментар
Desislava.Staneva
Desislava.Staneva

След трагедията и полицейския разпит Илхан се е прибрал при роднините си и не искал да говори с никого и често повтарял „Защо го направи?“

Етикети
полиция, Нурче, Илхан

Малко преди да сложи край на живота си, скачайки от 10-ия етаж на блок номер 8 в Студентски град, 20-годишната студентка Нурче и приятелят й Илхан се скарали жестоко.

Скандалът е продължил близо 30 минути, като се предполага, че той я блъснал няколко пъти.

“С една приятелка бяхме в стая, близка до тази на момичето. По едно време започна много голям скандал. Двамата си крещяха около 30 минути. Няколко пъти се чу блъскане. Предположихме, че той я е блъснал в яростта си”, съобщава БЛИЦ, позовавайки се на свой източник.

Основната версия, по която полицията работи, е самоубийство. Според информациите, Илхан реагирал остро, след като разбрал, че Нурче си пише със свой приятел от Кърджали.

След трагедията и полицейския разпит Илхан се е прибрал при роднините си в Кърджали. Той не искал да говори с никого и често повтарял „Защо го направи?“.

Трупът на момичето ще бъде откаран при близките й в Измир. Родителите й нямали възможност да пътуват заради липса на паспорти. Те са упълномощили свой роднина да вземе тялото.

Автор:

Десислава Станева

Разпечатай
Изпрати