Защо Сглобяеми Къщи с Метална Конструкция от ИзиХоум

5
Добави коментар
Spirit4e
Spirit4e

Хората, които са следили развитието на ИзиХоум още от основаването знаят, че това е вече третата версия на фирмения ни сайт.
С всяко обновяване, ние се стараем да добавим още повече информация, така че сайтът ни да е максимално пълен, а ние максимално открити.
Вярваме, че това е начина да помогнем на клиентите си да направят информиран избор. Сами да преценят с какво сме по-добри от другите.

Въпреки това, сигурно има неща, които не сме успели да кажем на останалите страници, които са изпълнени главно със сухи цифри и факти. Ето затова, смятаме, че тази секция не може да замести останалите, тя само може да ги допълни.

И така – Защо ИзиХоум?

Заради качеството – Жилищата на ИзиХоум имат много предимства. Висока сеизмична устойчивост, дълготрайност, достъпна цена, енергоефективност, кратки строителни срокове. Ние, обаче, смятаме, че най-голямото предимство на нашите къщи е безкомпромисното качество с което строим.

Смело можем да заявим, че извоювахме лидерската си позиция на пазара най-вече с високото си качество.

Останахме уникални в много отношения – за стандартната цена, нашите клиенти получават много повече от това, което други строители могат или искат да им осигурят. Примерите са много – вида и дебелината на външните стени, термоизолацията на фундаментната плоча, изцяло двуслойните вътрешни обшивки, висококачествените дограми и врати.

Но това не е всичко.
Всяка сграда, която сме построили включва в себе си множество инженерни решения, използвани са разнообразни строителни системи и материали. За всички тях сме подбрали и сме се доверили единствено и само на най-добрите и доказани световни производители. Можете да видите всички тях на страниците от техническото ни описание.

Освен това, къщите на ИзиХоум се произвеждат с машини, инструменти и измервателна техника доставена само от водещи производители, като това гарантира нашата прецизна и качествена работа.
Избрахме да отстояваме качеството си и го направихме. Преживяхме кризата без да се поддадем на изкушението да отстъпим от него, за сметка на незначителен отбив от цената. Защото знаем, че кризата е временна, а домът е за цял живот. Благодарни сме и на клиентите си, които споделят нашата визия.

Заради опита – Нашият опит в гражданското строителство и проектирането беше основата върху която изградихме ИзиХоум.
Днес, нашият опит е още по-голям, изградените жилища още повече. Създадохме домове за много и най-различни хора, изпълнихме много желания, сбъднахме много мечти.
Сега нашите клиенти, могат да видят и докоснат това, което сме създали. Всеки е добре дошъл да посети наш завършен обект или такъв в строеж. Само така, нашите клиенти могат да бъдат сигурни, че се доверяват на изпитан строител, който ще бъде до тях до успешното завършване на новия им дом.

Заради откритостта – По-горе казахме, че сме най-горди с нашето качество. Но високото качество трябва да се поддържа ежедневно, от него не бива да се отстъпва дори за момент. Заради това, ние избрахме политиката на максимална откритост към клиента, която подкрепяме със стабилни ангажименти.
Ето защо, всички клиенти, които са ни избрали се ползват със специални предимства, те са:

Договор за строителство с пълна спесификация на вложените в строителството материали, описани по вид, производител и търговска марка.
Договор за строителство с фиксирана крайна цена за целия срок на договора, неизменяема независимо от външни процеси.
Договор за строителство с ясни строителни гаранции, както за завършената сграда, така и за отделните строително-монтажни работи.
Начин на плащане, на етапи обвързани единствено с хода на строителството.

Но ние не спираме дотук. Всички наши клиенти имат достъп до пълна информация преди сключване на договор с нас – от напълно безплатно изготвяне на идеен проект за новият им дом, до пълното изясняване на всички страни от проекта.
Този наш подход ни позволява не само да печелим клиенти, а приятели.