ВИТАГОЛД ЧАЙ ЗА ИДЕАЛНА ФИГУРА Х 12

1
Добави коментар
aptekadara
aptekadara

VITAGOLD HERBAL TEAЧай „Витаголд“

ЧАЙ ЗА ИДЕАЛНА ФИГУРА

СЪСТАВ: (Едно пакетче 2g съдържа): Зелен чай (Camellia Sinensis (Green Tea) – 20%; Китайски глог (Hawthorn Fruit) – 8%; Семена канелено дърво (Cassia seed) – 15%; Китайски живовляк (Plantago asiatica) – 10%; Корен китайски женшен (Radix Panax Ginseng) – 8%; Перилла (Perilla) – 12%; Листа лотос (Lotus) -15%; Петолистна гиностема (Five Leaf Gynostemma) – 12%.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: УПОТРЕБЯВА СЕ КАТО ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА, ЗА ЛИЦА КОНТРОЛИРАЩИ ТЕГЛОТО СИ.Подпомага поддържането на идеална фигура, подпомага намаляване на апетита, стимулира общото състояние на организма.

ДЕЙСТВИЕ: Оригинална комбинация от китайски билки за изчистване на организма от натрупаните токсини. Понижава нивото на липидите и холестерола в кръвта. Съдържащият се в чая комплекс от антиоксиданти има благоприятен ефект върху човешкото здраве. Те понижават количеството на свободните радикали, потискат абсорбцията на въглехидрати от стомашно – чревния тракт. Антиоксидантния комплекс също така засилва метаболизма на мазнините , като по този начин подпомага отслабването в проблемните области. Чаят има диуретично действие и мек слабителен ефект.

ЗЕЛЕНИЯТ ЧАЙ (Camellia sinensis) се култивира и използва в Китай от дълбока древност заради своето освежаващо и подмладяващо действие. В зеления чай се съдържат четири първични полифеноли, често наричани катехини.Неотдавнашни изследвания доказват, че катехините като мощни антиоксиданти унищожават вирусите, забавят стареенето и имат благотворно влияние върху човешкото здраве, обезвреждат свободните радикали. Свободните радикали са високо реактивни молекули които атакуват човешкото тяло на клетъчно ниво и правят тялото податливо на рак, сърдечни и други дегенеративни заболявания. Най-мощният антиоксидант в зеленият чай е EGCG (епигалокатехин галат), той е 100 пъти по-ефективен от Витамин C, 25 пъти по-ефективен от Витамин E. Зеленият чай изгаря натрупаните в тялото мазнини по естествен път и усилва метаболизма. Съдържащите се в него катехините се комбинират с други вещества и засилват окислението на мазнините. Редовната употреба на зелен чай увеличава метаболизма и изгаря мазнините по безопасен и естествен начин. Зеленият чай също така забавя абсорбцията на въглехидрати от храната, като по този начин предотвратява остри повишения на концентрацията на инсулин в кръвта. Така допълнително насочва метаболизма към изгарянето на мазнините. Много e ефикасен при извеждането на токсините от организма. Понижава нивото на липидите и холестерола в кръвта и подпомага отслабването. Зеления чай намалява високото кръвно налягане, ефективен е и за понижаване на кръвната захар. Многобройни изследвания намират доказателства за превенция от различни видове рак. Неферментиралият зелен чай е най-малко обработената форма на листата на чаения храст. „Витаголд“ е произведен от чай, който не се обработва с химически торове и пестициди, от област Анси, провинция Фудзиен, славеща се от дълбока древност с качествения си чай.

КИТАЙСКИ ГЛОГ (Hawthorn Fruit): Плодовете на глога съдържат флавоноиди (кварцетин, хиперозид, епикатехин), тритерпенови сапонини (урсулова и олеанолова киселина), органични киселини (хлорогенова, кафена), дъбилни вещества ,минерални вещества и др. Той нормализира сърдечния ритъм, подобрява коронарното кръвообращение, оказва положително влияние на обменните процеси. Глогът подпомага намаляването на холестерола в кръвта и образуването на атеросклеротични плаки, притежава ярко изразено антиоксидантно действие, намалява артериалното налягане, усилва диурезата.

КАНЕЛЕНО ДЪРВО (Cassia seed): семената са богати на калций, витамин А, съдържат необходими за организма микроелементи като мед, цинк, селен и т.н. Растението Кассия тора спомага намаляване съдържанието на мазнини в организма благодарение на това, че то действа като слабително средство, като осигурява свободно изпразване на червата.

КИТАЙСКИ ЖИВОВЛЯК (Plantago asiatica): Притежава диуретичен ефект помага при проблеми с очите също така при чернодробна и бъбречна недостатъчност. Има силен лаксативен ефект.

ЖЕНШЕН (Panax Ginseng): Има тонизиращо действие. Въздейства като адаптоген. Подтиква тялото да предпочита мастни киселини вместо гликоген в процесите на енергодобив.

ПЕРИЛА (Perilla): Перилата има редица научно доказани лечебни свойства. В източната медицина от векове се използва, като противоотрова, антимикробно и антисептично средство, за подобряване на храносмилането и като тоник. Съдържа апигенин, аскорбинова киселина, бета-каротин, цитрал, лимонин, лутеолин, кверцетин и много други. Богато е и на антоцианини и флавони. Запарката помага при запек, повръщане, хранителни отравяния и др.

ЛИСТАТА от ЛОТОС (Lotus): дават енергия, повишават тонуса, регулират течностите в организма, подпомагат обновяването на косата, ликвидират възпалителните процеси. Чаят от листа от лотос прекрасно утолява жаждата, облекчава дишането, разширява кръвоносните съдове и така засилва метаболизма и подпомага стопяването на мазнините.

ПЕТОЛИСТНА ГИНОСТЕМА (Five Leaf Gynostemma): прилага се като противовъзпалително и антитоксично средство. Установено е, че гиностемата съдържа 84 вида сапонини, 10 от които имат същите физико-химични свойства като сапонина на женшена. Затова гииностемата е наречена „вторият женшен“. Сапонините на гиностемата спомагат за снижаването на нивото на холестерола и препястват натрупването на мазнини по тялото.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: Едно пакетче чай „Витаголд“ се запарва в 150 мл. гореща вода. Приема се 1-2 пъти дневно след хранене. Подходящ за възрастни и деца над 14 години. Препоръчва се прием на продукта за един месец, след което се прави почивка една седмица.

ПРЕПОРЪКИ: За постигане на оптимални резултати е добре чай „Витаголд“ да се съчетава с балансирано хранене и умерено физическо натоварване. За по-добър ефект се хранете с повече плодове и зеленчуци и избягвайте продукти богати на мазнини, сол, захар, а също и пържени храни. Избягвайте употребата на алкохол, защото той носи допълнително калории. Пийте редовно минимум 2 литра вода на ден и така по естествен път ще се освободите от натрупаните в тялото ви токсини. Препоръчва се и по 30 мин. физическо натоварване – колоездене, бягане, ходене пеша и др.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ: При свръхчувствителност към някоя от съставките. Не се препоръчва прием от деца до 14 годишна възраст, бременни и кърмещи жени.

СТРАНИЧНИ ДЕЙСТВИЯ: Няма.

Да се съхранява на място недостъпно за малки деца !Да не се превишава препоръчителната дневна доза !Продуктът не е лекарствено средство !Продуктът не е заместител на разнообразното хранене !

ОПАКОВКА: 12 пакетчета по 2g

СЪХРАНЕНИЕ: На сухо и прохладно място до 25С