Красиви кутии за подаръци

3
Добави коментар
GeorgiMilev
GeorgiMilev

Подаръкът доставя приятни емоции не само на човека, който го получава, но и на този, който го подарява. От голямо значение е, подаръците да се подаряват от сърце и да се избират внимателно. В случая, огромно значение имат красивите подаръчни кутии, които определят визията на подаръка. В една кутия има голяма загадка – какво се крие в нея е въпрос, който е интригуващ за всеки – от малкото дете, до възрастния човек.

Производителите на картонени кутии за подаръци търсят най-креативните идеи, за да може продуктите им да бъдат желани и харесвани. В зависимост от ефекта, който човек търси при подаряване на определена вещ, кутията може да е доста подвеждаща на пръв поглед. Честа практика е подаряване на миниатюрна, скъпа вещ в огромна кутия, пълна с цветна хартия.Това е особено забавно за децата, особено ако в кашона има и някакви смешни изненади. Самата кутия може да е украсена с щампирани мотиви или допълнително облепена с декорации.

Някои хора предпочитат практични кутии, които после няма да бъдат изхвърлени. Често те са от твърд картон и с много красив дизайн. В такива кутии дамите обичат да държат игли, конци и други дребни неща. Много често в различни кутии се държат купища стари снимки, които не са намерили място в семейния албум, но не може да се изхвърлят, защото крият много скъпи спомени. Някои подаръци завинаги остават в своите опаковъчни кутии и се вадят от там само по някакъв повод. Това често се случва със сервизи, които стоят по шкафовете и се ползват само когато се посрещат повече гости.

Една лоша шега, която не се приема добре е да се правят подаръци в елегантни кутии, които изглеждат много скъпи, а вътре има нещо евтино от китайския магазин. Определено такъв подарък изглежда странно, дори обидно. Обратното – семпла кутия, без никакви шарки, криеща ценна изненада е много по-добро.

Доста често за опаковане на подаръци се ползват цветни пластмасови кутии, или такива с прозрачни и матови елементи. Дизайните са различни, като за всеки вкус има подходяща кутия. Някои хора предпочитат ръчно изработени кутии, които имат странна форма, необичаен начин на отваряне и други скрити ефекти. Отвън са украсени много креативно, като често няма две еднакви, просто защото при ръчна изработка всяко изделие става уникално. Една ефектна възможност, особено за малки деца е кутия, която при сваляне на капак става плоска, защото стените не са свързани. Вътре може да има примерно количка, а отворената плоскост да е с нарисувана писта и налепени фигури на къщички и дървета наоколо. За момичета може в кутията да има Барби, а като се свали капака, да се превърне в градина с цветя или нещо друго. Едно е ясно – с такъв подарък, детето ще се занимава часове наред.

Етикети: кутии, подаръци

Можете да оставите коментар след текста на публикацията.