Нови магистърски програми във ВХТИ

3
Добави коментар
uzunov1
uzunov1

От новата академична година университет “Проф. д-р Асен Златаров”-Бургас ще приема в две нови магистърски програми. Бъдещите магистри ще могат да се обучават по специалност “Индустриален мениджмънт”, в направление “Алтернативни и възобновяеми източници на енергия” и “Управление на операциите, процедурите и митническото обслужване при търговия с акцизни стоки”.

Обучението по специалностите е с продължителност 4 семестъра, след които се държи защита на дипломна работа. Бъдещите магистри могат да подават документи от 14 до 26 септември в Учебен отдел на университета. За първа година се приемат студенти и по 5 специалности с различни програми:

* специалност „Стопанско управление” – „Човешки ресурси и връзки с обществеността”, „Администрация и управление в публичния сектор”, „Бизнес предприемачество и мениджмънт”, „Управление и развитие на човешките ресурси”;

* специалност „Маркетинг”- „Корпоративен маркетинг”, „Маркетинг и комуникации” и „Маркетинг-мениджмънт”;

* специалност „Социална педагогика” – „Органиазация на социални институции от нов тип”;

* специалност „Българска филология” – „Език, литература и образование”;

* специалност „Педагогика на обучението” – „Иновации в обучението по история в средното училище”. Повече информация може да се намери на сайта на ВУЗ-а.