Изхвърляне на стари мебели

1
Добави коментар
tovarniprevozi
tovarniprevozi

Ако се чудите дали да освежите старите мебили, се замислете за следните неща: колко усилия ще Ви коства това, имате ли нужните умения и време, дали е възможно и дали си заслужава.

В големите магазини има доста добри и модерни мебели, които ще са в пъти по-добри от старите Ви мебели, независмо колко ще ги реставрирате. Замислете се дали това не е по-доброто решение. При всички случаи е много по-лесно, а TovarniPrevozi.BG го прави още по-лесно, като Ви предлага необходимите транспортни услуги. Извършваме както изхвърляне извозване на стари мебели, така и товарен превоз на новите, които ще ги заместят.

В товарни превози.БГ работят само професионалисти, за които демонтажът на стари или монтажът на нови мебели не представлява никакъв проблем, както и тяхното пренасяне, сваляне и качване по стълбища, товарене и разтоварване в бусове и камиони, транспортиране на малки и големи разстояния. В историята на фирмата няма случай на повреден при преместване товар.

Товарни превози бг подхожда с изключително внимание към опазването на околната среда и се грижи всички отпадъци да бъдат разпределени и изхвърлени на специално определените за това места.