Изкусителният аромат на Никол Ричи » Аромати

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

На 30 август в Калифорния Никол Ричи представи дебютния си аромат, носещ нейното име – „Никол”. Талантливата блондинка споделя, че парфюмът е вдъхновен от различните масла и лосиони, които използвала майка й, в детските години на Ричи. За създаването на аромата звездата си сътрудничи с TRP Holdings.

„Никол” е женствен, чувствен аромат, съставен от златист кехлибар и подчертан с плодови и цветни ухания. Във връхните нотки се долавя мирисът на сочни къпини и севилски портокали. Основата на парфюма очарова с ухание на златист кехлибар, мароканска роза, момина сълза и папирус, а кулминацията идва с нотки от сандалово дърво, захаросани пачули и ванилия. С богатия си и наситен аромат „Никол” е подходящ за уверените и амбициозни жени и техните специални моменти.

Флаконът на парфюма е създаден от Ричи с помощта на дизайнера Дейл Брандън Кан и носи усещането за елегантност и индивидуалност. В рекламната кампания на новото ухание звездата отново играе главна роля. На снимките Никол изглежда едновременно съблазнителна и невинна, облечена в стилна рокля с гол гръб.

„Парфюмът ми представлява отражение на индивидуалния ми стил, като въплъщава в себе си едновременно женственост и бохемски дух”, споделя Никол.

„Никол” ще се предлага в избрани магазини на цени от 47 евро до 58 евро за различните размери.

Тоалетът, който звездата беше избрала за представянето на парфюма, кореспондираше с естеството на аромата. Кремавата роклята на Алберта Ферети с V-образно деколте придава елегантна визия на Ричи. Комбинацията с черни обувки на Брайън Атууд с асиметричен златист цип прави ансамбълът завършен.

Автор: Петя Митова