5 идеи за стенни етежерки, които не бива да пропускате

13
Добави коментар
v.dimitrow
v.dimitrow

тенните рафтове са прости, но гениални решения за съхранение на неща като книги, накити, лични колекции и други малки предмети. Те са особено практични, защото могат да бъдат поставени навсякъде, където има свободно пространство на стената без да заемат място на пода. Интересното при тях е, че могат да бъдат в различни форми и размери, а ако приложите и малко фантазия резултатите ще бъдат наистина страхотни. С тази статия и показаните по-долу примери ние ще ви помогнем да украсите дома си, както и да добавите допълнително място за любимите си дрънкулки или книги.

1. Цилиндрични лавици

Когато мислим за монтиран на стената рафт, ние си представяме плоско парче дърво или метал, но това не е единствената форма, която една етажерка може да заеме. Например, тази серия от креативни кръгли рафтчета. Те се предлагат в различни цветове, които може да си закупите от този сайт  или да употребите малко фантазия и да ги изработите сами.

2. Книжна лавица

Това е една страхотна и много оригинална идея – да използвате книги за рафтове за книги :). Тези рафтове придават изключителен уют на вашата стая, а на пръв поглед изглеждат като скъпо произведение на изкуството. За целта ви трябват няколко по-дебели и стари книги и подръчни материали за захващането им.

3. Усукана система от рафтове

Въпреки че стенните етажерки могат да се поставят навсякъде, те са най-ефективни, когато са разположени в някой ъгъл, в който не може да използвате нищо друго, така или иначе. Тази усукана система от рафтове ви позволява да използвате ъгъла на вашата стая – това малко, но полезно пространство за съхранение на книги и всякакви други предмети. Системата е измислена от Уилиам Фийни, а тя от своя страна може да бъде изработена от всеки един добър дърводелец след като види снимките.

4. Дизайнерски рафтове от Tuyo Design Studio

Още една гениална система от рафтове- може да заема различни форми и да се адаптира изцяло според вашите нужди и предпочитания. Дизайнът й е прост – състои се от няколко пробити рафта и парчета здрав плат в различни дължини. Системата е творческо решение за съхранение на предмети, както и прекрасен декоративен елемент.

5. Рафтът облак

Завършваме с предложение за детска етажерка. Той е оформен като облак и има приятелски и опростен дизайн.  Етажерката е дело на Estela Lugo и е лазерно изрязана от тежък клас метал, което я прави здрава и устойчива. В единия край има кукичка подходяща за раница или зимно яке. Прекрасен и полезен декоративен елемент за детската стая.