Ресторант Вила Марциана – Варна

13
Добави коментар
rumianka82
rumianka82

Тук делникът е празник

Делникът е празник във Вила Марциана и тук са на точното място онези, коиот желаят да предложат обстановка, особено подходяща за особените поводи. Изящно и изискано е всичко, което предлагат атмосферата и обслужването. Необикновен е всеки момент от престоя на гостите в огледалните зали с разкошни камини и светещи полилеи.

Основна услуга е забавлението  

Ресторант Вила Марциана до Варна е специализиран в организирането на празненства – сватби, кръщенета, рождени дни, юбилеи, фирмени партита. За всяко събитие се предлагат индивидуално оформление на обстановката и редица изненади за присъстващите, които ще направят ангажимента на клиентите за забавление на поканените минимален. За лични и корпоративни събития, включващи гости от други региони на България или от чужбина  село Падина и околностите предлагат много бройни възможности за допълнителни изживявания.

Гурме кухня в ресторант Вила Марциана – Варна

При желание на клиента ресторант Вила Марциана до Варна ще сервира от четири до осем степенна гурме вечеря с винен прелет. За да бъде възможно това, целият персонал преминава периодично през различни нива на обучение. Вила Марциана до Варна е единственият сред ресторантите на Варна, който може да предложи вечеря за организирани събития на нивото на западно европейските гурме ресторанти.

Запивтане 05102 3012 Повече за празниците в ресторант Вила Марциана