Nine West: елегантният образ на модерната жена » shop Гид

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Винаги сe впечатляваме от шикозните аксесоари на американската марка Nine West, затова днес решихме да й отделим специално внимание. Брандът е основан през 1978 година и вече повече от 30 години се доказва на пазара като производител на стилни и качествени стоки, създадени, за да придадат разкош на дамската визия.

Компанията получава името си от адреса, където се е намирал първият магазин в Ню Йорк. Бутици на Nine West има в повече от 60 държави по цял свят. В България магазини на марката може да откриете на бул. „Витоша” 63, The Mall – София и в Mall Varna.

* Бутикът на Nine West, разположен на етаж 1 в Mall Varna.

Марката е любима на много дами, защото предлага страхотни обувки, чанти, очила, бижута, колани и шапки. Разнообразието от модели в различна стилистика има за цел да задоволи желанията както на кокетките, така и на практичните работещи момичета, които винаги са в крак с модата.

Тази есен от Nine West отново наложиха своя шикозен и дързък почерк в колекцията „Nine & the Gang“. Линията отговаря на предпочитанията на парти момичетата, любителките на рок стила, бохемските натури и привърженичките на класиката.

В образа на тези типажи се превъплъщават Lais Ribeiro, Aly Stephens, Aline Weber, Jeisa Chiminazzo и Tori Praverа. Фотосесията е дело на Craig McDean. Кадрите са динамични и носят атмосферата на градски шик, а в ушите ни звучи сладкият тропот на дамски токчета…

Автор: Делица Цонева