Приложението WowFX добавя страхотни ефекти към iPhone снимките

2
Добави коментар
wweb
wweb

WowFX е новото приложение за редакция на снимки, което съдържа над 100 страхотни, реалистични ефекта като торнадо, светкавици, огън, вода, пушек, облаци и т.н. Към тях може да добавяте филтри за още по-прецизна промяна на изображението. С това приложение за iPhone ще изненадате приятелите си, като им покажете снимки, които не са виждали до този момент.

 

След като стартирате WowFX и изберете желаната фотография, ще се появи опция за изрязване на снимката. Така ще може да позиционирате изображението директно в приложението.

 

 

 

Със следващата опция започва и забавлението. Всеки ефект може да бъде мащабиран и завъртан в различни посоки, така че да нагласите най-подходящата му страна. Може да накарате ефекта да избледнее за да направите снимката, колкото се може по-реалистична. Имате възможност да местите и триете слоеве, както във Photoshop.

 

 

След като изберете най-подходящите ефекти, редактирайте снимката с някой от 21-те различни филтри.

 

 

Приложението WowFX е в App Store на цена от 0.99 долара. А, ако искате да създадете впечатляващи снимки 3D ефект, изпробвайте безплатното приложение SynchroCam.