Убитата в Сърбия българка е Албена Димитрова Скачева

1
Добави коментар
Yoani4ka
Yoani4ka

Свят
  

Убитата в Сърбия българка е Албена Димитрова Скачева

PlovdivWeek на 10/09/2012, 23:39

Снимка: telegraf.rs

Една от основните причини е убийство от ревност

Албена Димитрова Скачева е българката, застреляна днес в Белград. Трагедията е станала около 14:00 часа местно време в центъра на сръбската столица.

Трупът на 42-годишната жена е открит в бял джип “Мерцедес” с българска регистрация. На седалката до шофьора е лежал в безпомощно състояние убиецът, 40-годишният Радко Лазаревич – Рацо. Дошлите на място полицаи установили, че той е стрелял в главата на жената няколко пъти от упор.

Смята се, че една от основните причини е убийство от ревност. След като стреля по Албена, Радко Лазаревич опитал да се самоубие. Дошлите на място лекари обаче успели да го стабилизират. Откарали го в болница, където е извършена и животоспасяваща операция.

 Албена Скачева е развивала съвместно със сръбски партньори туристически бизнес. Тя е и една от собственичките на рекламна агенция “Ди ейч груп”. Фирмата набира хора за промоутърска работа, но не се ползва с добро име. Повечето от хората, кандидатствали за вакантно място, се оплакват, че са били примамени с изгодни условия, които не са били изпълнени, информира Блиц.

Самата “Ди ейч груп” е свързвана с “Прокарт 09”, която се занимава с подобна дейност. Управител в нея е съпругът на Албена – Васил Скачев, който дели акции заедно със сърбина Сърджан Манойлович. Справка в интернет сочи, че “Прокарт 09” предлага дарителски карти за оплождане инвитро,

Тагове:
самоубийство
убийство
сърбия
свят