Карта таро на деня – ХороскопиКАРТИ ТАРО онлайн гадаене

1
Добави коментар
tipin
tipin

     Използването метода „Карта Таро на деня“ е най-практичният  метод на използването на картите Таро. Този метод може да се използва във всекидневна прогноза, или да се отговори на конкретен въпрос с „да“ или „не“. В последния случай при задаването въпроса при изтеглянето на картата трябва да сте съсредоточени и с отворено подсъзнание.  Често тълкуването на картите Таро може да ви се стори противоречиво и не насочено към вас. Но това е поради двойствената им природа. Ако тълкуването е благоприятно, отговорът на въпроса може да се счита за положителен . И обратно, ако тълкуването е неблагоприятно, то такъв ще бъде и отговорът  на въпроса.
      Тълкуването с „Карта Таро на деня“ е чудесен начин за започване на деня. Но самите карти могат да ви покажат само най-общата насока на развитието на събитията. Всичко зависи от вашето желание и усилие да подтикнете събитията в желаната посока.
      Целта на карти Таро не е да ви предскажат бъдещето наготово, а да се опитате да разбирате и да се вслушвате в знаците на съдбата. От вас зависи, коя възможност от дадена ситуация ще изберете. Затова е добре да запомняте коя карта сте изтеглили и в края на деня да преосмислите събитията и да си направите съответните изводи.  Така с помощта на вашето съзнание и подсъзнание, без нужда от някой професионалист в областта ще сте напълно подготвени за предизвикателствата на живота.
      При отваряне на страницата трябва да сте съсредоточени, с отворено съзнание. Защото гадаенето е главно едностранен процес, в който участвате само вие.
      Хората се питат, дали е възможно да се заменят материалните карти Таро с виртуални. Практиката показва,  че това е осъществимо, защото и в двата случая се действа на нивото на подсъзнанието.
      Карти Тато – необичайни карти, предшественици на съвременните. Според някой, Таро са изобретени от древните Египтяни, като хранилище на окултните мъдрости. Според други са създадени във Фес през 1200г.
      Често се смята, Таро е едно тесте карти, които са възникнали преди повече от 500 години в северната част на Италия. Въпреки че Таро е използвано за първи път в една игра,  бързо се възприема,  като инструмент за гадаене и популяризирана от окултни общества.
      В началото  символиката на Таро е дълбоко вкоренена в средновековна и ренесансова Европа, но през вековете се е развила и включва  всичко от Астрология и Кабала, Руни (, които предхождат Таро от 1000 години) и Чинг (което предшества Таро 2500 години ).  Днес, Таро е най-популярният инструмент за духовен самоанализ на западния свят.
      Независимо от произхода на Таро е ясно, че символиката на картите е универсална, свързана с много религии и философски течения.       Хора от различни религии, етноси и нации са създали и развили свои версии. Ако успеем да разгадаем карти Таро напълно, това ще ни разкрие тайните на Вселената, скритият ритъм на Живота.       Гаданието се  извършва с помощта на класическата колода карти, състояща се от 56 малки и 22 основни Аркана.