9/11: Завършен цикъл, ново начало и нова магнитна решетка

5
Добави коментар
lubopav
lubopav

9/11: Завършен цикъл, ново начало и нова магнитна решетка

Днес се навършват точно 11 години от паметния 11.9.2001. Пълен, завършен цикъл и съвършено ново начало. Дали ще предпочетете да се заровите в безкрайните “изобличителни” конспиративни статии за страха, ужаса и преднамереността на тъмната страна, която е подготвила и изпълнила до съвършенство мрачен план на 11.9, или ще изберете високите вибрации, които говорят за огромната любов и състрадание, които генерира онзи 11.9 и в съвършения план на Духа (дори чрез “тъмната” страна) се направи огромна крачка напред по пътя ни към Светлината? Това разбира се зависи изцяло от вашия свободен избор и готовността на съзнанието ви да възприема и отвъд “очевидните” привидности.

През 87-ма с Хармоничната Конвергенция направихме избор да вървим в Светлината, Любовта и Единението. Извършихме таква генерална промяна във Вселенския план, объркахме и отменихме всички пророчества, отменихме края на света и поискахме съвършено нов Свят, нова земя. “Предначертания” план за унищожение бе пре-начертан.  В следствие на което през 89-та година Крион и най-великите майстори на магнитната решетка пристигнаха, призвани от нашето решение за промяна. От тогава, и дори чрез събитието на 11.9.2001 се започна една от най-мащабните промени и работа по пренастройването на магнитната решетка на планетата. А днес, 11 години по-късно, тази промяна вече е факт. Завършен цикъл. Ново начало със съвършено нови енергии. Да знам – иска се известна смелост, безусловна любов и вяра, за да изберем да видим тази страна на медала. Много по-лесно е потънем в ниските вибрации на конспирациите и страха.Но както и преди често съм ви казвала – отвъд моментната снимка, отвъд приидността, се крият още много други пластове в пластовете и това, което към момента ни изглежда като мрачен зъл план на банда злосторници, от перспективата на Големия Вселенски план, това може да е просто парченце от пъзела, което да провокира друга поредица от събития, които водят до генерална еволюционна промяна.
За предопределеностите на съдбата, за страха, за това как да станем майстори и господари на живота си ще си говорим довечера, в център Синай, 18:30. Изпитвам невероятен покой, лекота и радост, когато поредната част от пъзела ми се разкрие. Ще се радвам да го споделя с вас.

А следващата ни среща, в която ще отидем още по-далече в разкриването на тайните на успеха и сътворяването на “чудеса” в живота си ще се състои на 19.09., отново в 18:30ч. – център Синай. Всички сте поканени!

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Tags: 11 септември, 9/11, двете кули, край на света, Крион, магнитна решетка, пренастройване на магнетизма, свой избор, Синай, хармонична конвергенция