bTV подготвя старта на Гласът на България – 2

2
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Втори сезон на музикалното риалити „Гласът на България“ ще има, категоричен е Програмният директор на bTV Апостол Пенчев.

Харесай страницата ни във Facebook

В интервю за вестник „Труд“ той заяви, че тази година медията умишлено е стартирала рано с кастингите за шоуто. „Появиха се певци, които досега не са се престрашавали да участват в музикално риалити, повлияни именно от качеството и позитивния дух на предаването“, сподели Пенчев.

„Във втория сезон със сигурност ще имаме промени в състава на треньорите, заменяме Мариана Попова и Кирил Маричков с нови лица, които ще обявим скоро“, допълни още той.

Снимките на новия сезон на предаването вече са започнали, а кога точно ще стартира излъчването bTV ще обяви допълнително.

„Гласът на България“ е музикално реалити предаване по формата, създаден от Джон де Мол. Предаването акцентира най-вече върху вокалния възможности на участниците. Четирима „треньори“, вокални изпълнители сред най-успешните изпълнители в своите жанрове, обучават кандидати в отбори, като могат и те да се влючват в изпълненията.

Победител в първия сезон на предаването беше Стелияна Христова от отбора на Мариана Попова. Водещи на шоуто бяха Виктория Терзийска (Вики от Мастило) и Мартен Роберто.

 

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It