Лили Иванова налази „Фейсбук“

1
Добави коментар
Desislava.Staneva
Desislava.Staneva

Официалният профил на певицата на „Ветрове“ има намерение да обедини многобройните фен страници, регистрирани на нейно име във „Фейсбук”

Примата на родната естрада
Лили Иванова

Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински техникум във … към профила
навлезе и в социалните мрежи и дори обеща, че лично ще си чати с феновете, пише „Монитор“.

Екипът на певицата й направи профил facebook.com/Lili.Ivanova.Official, където феновете на грандамата да могат да научават от първо лице новините за нея.

Идеята на тима на Лили Иванова е да рекламират предстоящия й концерт на 22 ноември. Затова малко повече от 2 месеца преди събитието в столичната зала „Арена
Армеец

Застрахователно акционерно дружество “Армеец” е учредено на 9-и … към профила
” доверените хора на звездата й направили „Фейсбук”. Цялата информация там ще бъде публикувана само със знанието и личното одобрение на Лили Иванова.

Официалният профил на певицата на „Ветрове“ има намерение да обедини многобройните фен страници, регистрирани на нейно име във „Фейсбук”. В него ще намерят място снимки и видеоматериал, които проследяват процеса на подготовка на концерта, който е първото шоу на български изпълнител в зала „Арена Армеец”.

Самата Лили гледа изключително положително върху идеята да има официална страница във „Фейсбук”. Пред екипа си тя е обещала да намери време, за да общува с почитателите си директно чрез лични съобщения и постове, свързани с последните новини около нея, както и за предстоящата премиера на нов видеоклип към песента „Ти не си за мен”.

Автор:

Десислава Станева

Разпечатай
Изпрати