Неизречените тайни за Тайната и положителното мислене – беседа с Мартина Иванова

4
Добави коментар
lubopav
lubopav

Неизречените тайни за Тайната и положителното мислене – беседа с Мартина Иванова

Неизречените тайни за Тайната и положителното мислене.

Поради големия интерес към срещите-беседи с Мартина Иванова и тази конкретна тема, през октомври се събираме отново за да поработим върху златните ключета към успешното материализиране.

Всички сме слушали много за силата на положителното мислене. Знаем много и за Закона за привличането, запознати сме с основната постановка. Но нещо все не сработва, не се получава. Сякаш нещо не ни се казва. Да, така е. Ако искате да разберете как да превърнем закона за привличането от красива теория в приложима и работеща практика, как наистина да започнем да материализираме в живота си това, което искаме – заповядайте в Тайната ни работилница.

Златните тайни на успешното привличане на всичко, което искаме да видим проявено в живота си са само на крачка от нас! Искате ли да ги овладеем заедно?

Каним ви на следващата среща с Мартина Иванова – автор на Свой Избор.com, лектор, вдъхновител, автор на програми за личностно развитие и духовно израстване. Продължаваме заниманията в Светлинната Школа, които започнахме на 11 септември – с още и повече техники за успех! 10 октомври, сряда, център Синай (София, бул. “Мадрид”, 49) 18:30 – 21:30 ч. Вход: 10 лв. предварително записване на тел.: 0888 59 5339 Ивелина Петрова или e-mail: [email protected]; фейсбук събитие

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!