Роксана подготвя три нови дуетни песни

2
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Певицата Роксана е гостът на предаването „Автограф“ тази седмица по телевизия „Планета“.

Харесай страницата ни във Facebook

Все още подвластна на емоциите от изминалата сватба тя разказа как ден по ден е минало вълнуващото събитие. „За мен това е най-веселата сватба, на която съм присъствала някога, не че си е моята. Много време съм я мечтала. Имало е моменти, в които съм плакала дори, че съм посрещнала хиляди булки, а пък аз не съм била булка. Иска ми се това събитие пак да ми се случи. Такива емоции не могат да се опишат, трябва да се изживеят“.

Съпругът на младата певица – Калин, сподели какво го е накарало да се влюби в нея и то още преди 10 години и какво е усещането да си женен за такава красива и популярна жена.

Въпреки че вече е семейна, Роксана не мисли да оставя работата на заден план, а напротив. В момента певицата подготвя две нови самостоятелни песни – за едната работи с композитора Николай Пашев, а за другата с Иво Моллов – Гугутката.

„Ще ви изненадам и с три дуета. Единият е с турската изпълнителка Джан Север – една певица, която обичам от дете и която ми е помогнала с песните си да се усъвършенствам като изпълнител. Следващият дует е с моята колежка Мария Петрова. Това ще бъде много различна песен, тип „ъндърграунд кючек“. А третият дует отново ще е с Мария Петрова, но този път ще запишем народна песен.“

Роксана споделя, че вече се замисля и за албум и ще се постарае много скоро той да е факт. Кога ще видим Роксана в ролята й на актриса във филм, също ще научите тази седмица в „Автограф“.

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It