Избор на матраци модели марки и цени

3
Добави коментар
ivancekov
ivancekov

Детайли

Категория: За дома

Създадена на Неделя, 08 Юли 2012 17:58

Написана от svetlin nedelchev

Вашите матраци

Установено е, че по-голямата част то живота ни преминава в сън. За съжаление истински можем да оценим значението на съня за нас, едва когато го загубим. Много са факторите, които оказват влияние на съня на човека. Част от тях са неговото емоционално и здравословно състояние, храната и напитките, които консумира, начина на живот и вида труд, който упражнява и не на последно място вида и качеството на матрака, върху който спи.

Често хората споделят, че когато им се налага да пренощуват в хотел или да спят извън къщи, напълно загубват съня си, защото не се чувстват удобно. Това е съвсем нормално, при положение, че човек избира своите матраци според личните си нужди и предпочитания, а когато не е вкъщи трябва да се задоволи с какъвто и да е матрак.

Когато все пак имате късмет да попаднете на място, където са заложили на качествени и известни марки, като матраци Тед , матраци магнифлекс или Сънрайз например, вероятно все пак ще спите добре.

Съвременните производители на матраци залагат на екологични материали и високо качествени продукти за сън, за да задоволят и най-високите изисквания на своите клиенти. Следвайки максимата, че най-важно е всеки клиент да е доволен, фирмите за матраци непрекъснато предлагат нови и усъвършенствани модели. Много фирми като матраци Дон Алмохадон провеждат рекламни кампании чрез които въвеждат нови продукти и привличат клиенти с изкусителни награди и намаления. Хората, харесват подобен род промоции, защото това понякога е повод за тях да обновят спалнята си и да се сдобият с нови матраци или да направят оригинален и желан подарък на свои приятели.

Българските производители като матраци тед , нани и други, също се грижат за своите клиенти като залагат на високи технологии и качествени материали, за да задоволят нуждите на клиентите от спокоен сън и комфорт в леглото.

И все пак, когато избирате матрак, трябва да пренебрегнете рекламата или точките, които се дават за анатомичност и ортопедичност. Просто трябва да се чувствате удобно на него.

Всичко за латексовите матраци

Все повече хора се оплакват от постоянни болки в кръста и шията. Много от нас усещат напрежение и схващане в резултат на неудобните пози, в които работим, независимо от това дали стоим по осем часа пред компютъра или извършваме друг вид дейност.

За да премахнете напрежението от гръбначния стълб, областта на кръста и шията, вие се нуждаете от истинско отпускане и здрав сън.

Благодарение на новите технически постижения при производството на матраци днес, пълноценната почивка не е мит. Можем да си отдъхнем и да се радваме на релаксиращото отпускане в леглото вечер, когато най-много се нуждаем от възстановяване и отмора.

Ако изберете латексови матраци за вашето легло, вие ще осигурите по-добро разпределение на тежестта на тялото си и ще се отпуснете по-бързо и лесно в прегръдките на съня. Добре е да знаете с какво се характеризират двата основни процеса, чрез които се постига латексовата пяна.

С технологията Дънлоп, чрез която се произвеждат латексовите матраци се постига по-лека латексова пяна и те имат повече въздух във вътрешността си. Те се препоръчват за хора, които обичат да спят по гръб. Талалай технологията се отличава с по-малката плътност на матрака и перфектно разпределение на тежестта на тялото, особено ако имате навика да спите странично.

Матраци Дон Алмохадон предлагат латексови матраци с дебелина 18см и 21 см, те са с високо качество, произведени от екологично чисти и безвредни материали. Предимството на този вид матраци без пружини е, че не се влияят от теглото на човека и не се деформират.

Трябва да знаете, че чистият латекс няма примеси и вредни добавки, отличава се с еластичност и приляга по най-добрия начин. Докато матрак, съставен от комбинация на синтетичен и естествен латекс се износва значително по-бързо и е по-податлив на деформации.

За това дали даден продукт е с нужното качество може да се ориентирате от информацията, приложена към него, от консултантите в магазина или от изложените цени матраци.