ШОК! Орлин Орлинов обезобрази и новото си гадже? (УЖАСНИ СНИМКИ)

5
Добави коментар
dimonata88
dimonata88

Най-вероятно гаджето й Орлин Орлинов е платил за корекцията на устните, но нескопосан хирург е прекалил с имплантите…

На шокиращи снимки попадна HotArena.net. Читател ни изпрати фотоси на новата изгора на футболиста Орлин Орлинов, където мацката е снимана отблизо.

Огромното количество силикон в джуките на Габриела притесни дори нас от Горещата Арена, а уж сме врели и кипели в Силиконовата долина.

Най-вероятно гаджето й Орлин Орлинов е платил за корекцията на устните, но нескопосан хирург е прекалил с имплантите.

„Мара Отварачката ряпа да яде пред това маце. Яко е прекалила със силикона”, отбелязват шокирани от гледката интернет потребители.

Всъщност снимките ни бяха изпратени по друг повод. „Любимата на Орлин Орлинов Габриела му се врече във вечна любов, като си татуира името му. Има и малки промени във външния вид на изкусителката – тя леко е потъмнила косата си”, писа анонимният читател на HotArena.net.

Ако питате нас обаче потъмнената коса е най-малкият проблем на момичето, а огромните й силиконови джуки някак засенчиха татуировката.

Габриела, която беше набедена за лесбийка, явно е оставила зад гърба си нощния живот и секси игричките с жени и се отдала изцяло на любимия си Орлин.

Припомняме, че Габриела бе замесена в гей скандал заедно с Вивиан Костова, след като читател ни изпрати техни провокативни снимки.

HotArena.net.

15/09/2012