Анелия: На концерта ще представя новия си дует

2
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

1 ноември е датата, която Анелия избра за юбилейния си концерт. Звездата ще отбележи 10 години на сцена с бляскав спектакъл в Зала 3 на НДК.

Харесай страницата ни във Facebook

Анелия ще изпълни най-големите си хитове от началото на своята кариера, а подробностите за целия проект самата тя разкри в предаването „ВИП зона“ по Радио Веселина.

Случайно ли избра датата 1-ви ноември?

Аз съм родена на 1-ви юли, първата буква в името ми е и първа в азбуката, числото на живота ми е 1 и така… Около мен са само единици, затова съзнателно реших да е на 1.11. Освен това денят е четвъртък – ден, който смятам, че е най-подходящ.

Тази година доста певици отбелязват 10 години на сцена, но ти си тази, която дръзна да направи цял концерт. В България не са много имената, които правят самостоятелни концерти…

Ами, това всъщност не подлежи на обсъждане, защото подобна годишнина е много важна за един изпълнител и тя трябва да се отбележи подобаващо. Затова и влагам всичко по силите си в този концерт. Сега е моментът да споделя на феновете си, хората, които ме обичат, че всъщност освен шоуто, което държа да се получи, на сцената ще има и още нещо. Защото този концерт трябва да е някакъв вид колаборация между шоу и една интимна част, която ще е с бенд. Ще има и балет, това ще е балет Нова… Искам концертът да е емоция – с шоу и живо пеене. Това е за мен важното. И за България мисля, че ще направя най-доброто. Естествено няма да се изсилваме излишно, предвид това, което се случва в България… Но ще направим най-доброто, мога уверено да го кажа!

Бенд, балет, ефекти…

Да, за първи път споделям, че няма де е просто концерт, а ще е истинско шоу… С режисьора Стенли вече обсъждаме концепцията, готова е и фотосесията за билбордовете, които скоро ще бъдат разпространени из цяла България… Общо взето колелото се задвижва, няма да издавам обаче повече подробности, защото трябва да има и изненада все пак. Но! Няма обаче да пропусна да подчертая, че с моите продуценти сме направили така, че всеки един ще има възможност да дойде на концерта. Билетите са различен тип има 3 различни цени, така че за всеки, който ме харесва, няма да е проблем да си закупи билет и да дойде.

Мислиш ли да представиш нова песен на 1-ви ноември?

Имам такава идея, да – да презентираме една нова песен, която е дуетна. Засега обаче все още не сме я записали, защото не ми остава време. Истината е, че всеки ден имам участия, а и изпълнителят, с когото смятам да реализираме този проект, също е много ангажиран. Нищо повече няма да издавам, освен може би това, че не става дума за изпълнител от нашия жанр. Много неочаквано е. Така че, ако всичко е наред, ще го реализираме и феновете ще бъдат много щастливи, защото това ще е много качествен проект и много различен въобще от нашия жанр.

Коментари

коментар(а)