Сашка Васева си тръгна с гръм и трясък от ТВ студио

2
Добави коментар
alagin
alagin

Дупнишката Мадона обиколи днес две телевизионни студия, за да обясни защо си е пуснала голи снимки. При второто си участие Сашка Васева си тръгна с гръм и трясък от ТВ7, след като стана и напусна преждевременно следобедния блок на медията.

Дупнишката Мадона най-сетне обясни на феновете си защо си е пуснала голи снимки и е направила видео-стриптийза в колата си. Фолкаджийката поясни, че това е нейният начин за протест срещу статиите по неин адрес в жълтите вестници. „Не може синът ми, който влиза в пубертета, да чете подобни лъжи. Аз нямам ли право да бъда чута?“, попита Васева. Тя обвини конкретно журналистка, която е взела миналата година за разследваща журналистика от СБЖ „Златно перо. Как може хора с такава награда да си позволяват да пишат глупости по мой адрес“, попита гневната Васева.

Faktor.bg припомня, че в края на 2011 г. това бе доскорошната приятелка на Сашка Еми Мариянска от в. „Шоу“. пред „Отчаяни съпруги“ Дупнишката Мадона увери водещите Мая Крумова и Жени Калканджиева, че е избрала имиджа на разголена певица заради рекламата, но в къщата си никога не би си позволила да ходи пред децата си по жартиери.

Часове по-късно Васева се появи в блока на ТВ7, където отново говори за голите си сесии и за протеста, който прави чрез тях. Там тя открито нападна Мариянска и вестника, в който пише, и зави, че е завела дела срещу тях. След като водещите предложиха на певицата да пуснат какво е мнението на гражданите в предварително подготвена анкета, Дупнишката Мадона се разлюти. Фолкаджийката стана и си тръгна. Тя обаче се върна зад кулисите на студиото и започна да се гневи на водещите, че са пуснали материала със случайните граждани, въпреки молбата й да не го правят. Васева дори нарече оператор от ТВ7, който я снимаше, олигофрен.