18 месеца затвор за гола шофьорка, подлудила полицаи с 200 км/ч (ВИДЕО)

5
Добави коментар
kocet
kocet

При залавянето се оказало, че Ерин Холдсуорт е облечена единствено по миниатюрно мрежесто горнище…

Безкрайно голата истина за американката Ерин Холдсуорт е тази: тя ще лежи 18 месеца зад решетките заради лудо преследване с полицейски служители, докато е облечена по почти нищо. Обвиненията срещу Холдсуорт са също за шофиране в нетрезво състояние и с невалидна шофьорска книжка, съобщи theNorthern Ohio News-Herald.

По време на гонитбата 29-годишната жена от Охайо е развила скорост над 200 километра в час. Или 100 километра над допустимото. При залавянето се оказало, че Ерин Холдсуорт е облечена единствено по миниатюрно мрежесто горнище, което често пъти режисьорите на порно филми използват в своите продукции.

„Тя излезе от автомобила си и беше облечена единствено по мрежесто горнище, през което всичко прозираше. Определено беше под влиянието на наркотици или алкохол“, разкрива полицай Джон Боковиц. Според служителя на реда Холдсуорт е нямала никаква представа накъде се е запътила, откъде идва, или защо шофира гола.

Както можете да се уверите от разпространеното полицейско видео, заловената буквално изпада в истерия, когато е заключена в задната част на полицейския автомобил. Освен, че ще лежи на топло за немалък период от време, Холдсуорт ще трябва да заплати и сума в размер на 525 щатски долара.

Побъркалата полицейските служители жена е майка на две деца и настоящият случай не е първият, в който е влудявала полицията зад волана на своя автомобил. Подобни инциденти са се случвали през 2004 и 2010 година.

БЛИЦ

18/09/2012