Новата любов на Теди Кацарова е грък

1
Добави коментар
dessi2010
dessi2010

Суматоха
  Шоу

Новата любов на Теди Кацарова е грък

PlovdivWeek на 18/09/2012, 10:54

Снимка: life.dir.bg

Теди Кацарова и новото й гадже

Певицата Теди Кацарова показа новата си любов. Тя спести името му от суеверие, но спомена, че е грък по народност и че е с две години по-малък от нея. Запознанството им станало на сватбата на майка й – Силвия Кацарова, с бизнесмена Любомир Димитров. 

„Изобщо не го отразих тогава. Просто там някакъв, дето искаха да ме накарат да го харесам. Беше живял четири години в България и се разбрахме някак си. Имахме две срещи. Аз ги приех като гадно сватосване – виж ти, нали си разведена, пробвай дали този младеж няма да ти хареса. Но и друго знам – там, където отида с нежелание, съм изпитвала след това голямо щастие”, коментира Теди за първите си впечатления от младежа, life.dir.bg.

 

Първата им романтична вечер била на о-в Крит. Това било началото на пътешествието на певицата по целия свят. Тя започнала неотлъчно да следва любимия си в чужбина, защото той е строителен предприемач и пътува много. Накрая когато те заговорили къде ще се установят, гъркът обещал да се замисли за постоянен бизнес у нас. 

 

Засега двамата се виждат, когато могат, но за това пък редовно се чуват по телефона.  

Тагове:
шоу
грък
любов
теди кацарова