Модна находка: текстилна чанта с бродерия » eMODNO да имам

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Тази есен дизайнерите ни предлагат огромно разнообразие от тенденции при чантите. Днес избрахме един очарователен тренд, който открихме в колекциите на известни модни къщи като Dolce&Gabbana, Valenino, Jason Wu и Alexander McQueen.

Става дума за текстилните чанти с бродерии, които придават мекота, артистичен почерк и романтика на визията. При някои марки бродериите са правени на ръка, но могат да се открият предложения от тъкан текстил с различни орнаменти.

Аксесоарите в тази стилистика звучат ретро и носят страхотно винтидж настроение. Това усещане е особено осезаемо при чантите с избродирани цветя, които ни напомнят изкусно направени гоблени.

В есенно-зимната колекция на италианското дуо Dolce&Gabbana откриваме изобилие от чанти в такава стилистика. Те са решени в различна цветова палитра. Дизайнерите са създали както малки клъчове, така и по-големи чанти с дръжка.

При Alexander McQueen и Valentino отново е застъпен мотива с цветята, докато бродериите върху чантите на Jason Wu са вдъхновени от китайската култура и изкуство.

Нашата модна находка днес е страхотна чанта от изкуствена кожа и текстил с флорални мотиви. Моделът е в светли нюанси и може да се съчетае с различно облекло, придавайки интересен завършек на аутфита. Чантата, която ви предлагаме, може да откриете в британския онлайн магазин newlook.com, на стойност £19.99.

Автор: Делица Цонева