Антонио Ередиа обеща истинско фламенко

22
Добави коментар
chrisbrown2
chrisbrown2

„Фламенкото е моят начин на живеене, а китарата е моята жена. Не мога да правя друго. Бих умрял за по-малко от 15 минути без фламенко“, категоричен бе Ередиа за най-голямата си страст.

Първото си посещение у нас – през 2008 г. в Античния театър в Пловдив, Антонио свързва с известно притеснение, понеже това било първото подобно шоу в страната ни до този момент. Публиката обаче го приела страхотно.

За предстоящите концерти на Антонио Ередиа у нас – в зала 1 на НДК в София (четвъртък) и в Античния театър в Пловдив (неделя), той и групата му ще заложат на истинско, натурално фламенко и се надяват, че публиката ще остане повече от доволна.

Според Ередиа корените в този стил музика не трябва никога да се губят. „Старото, традиционното винаги трябва да се ползва като основа“, обясни любимият музикант на холивудската звезда Антонио Бандерас.

Концертите се провеждат с подкрепата на посолството на Кралство Испания, Столична община и община Пловдив. Организатор е Power Music Entertainment, а билети можете да закупите в мрежите на Eventim,Ticketpro, касите на НДК, както и на касата пред община Пловдив.