Монтаж на газови уредби и газов инжекцион

1
Добави коментар
TheDreamer
TheDreamer

Ние в Ансико Газ ЕООД сме специализирани в конвертирането на бензинови двигатели с вътрешно горене за работа с алтернативни горива: пропан-бутан и метан.
В автогазсервиза ни работят специалисти с дългогодишен опит в монтажа, ремонта и поддръжката, както на последно поколение газови и метанови инжекционни системи, така и на конвенционални газови системи.
Високите ни резултати идват в сътрудничество с Вigas – една от водещите италиански фирми в бранша, позната с качеството на продуктите си, както и от високотехнологичната апаратура на фирма ВОSCH, която използваме за диагностика и настройка на бензинови и газови уредби за всички видове автомобили.
През последните години, в резултат на редица фактори на пазара, се появиха газови инжекционни системи със съмнително качество и произход на много ниски цени. Непосредствено след монтажа на подобна евтина инжекционна система обаче, започват проблемите:

автомобилът няма мощност на газ;
автомобилът дава прекалено висок разход на газ;
автомобилът превключва на бензин без причина;
влошава се стартирането на студен двигател на бензин, поради нарушената адаптация на бензиновия блок за управление (ECU).

В резултат на всичко казано дотук, човек се оказва пред алтернативата да свали некачествения газов инжекцион и да остане с неприятен спомен от шофирането на газ, или да я замени с по-скъпа, но далеч по-качествена.
За да спестим неприятните емоции, и за да увеличим удоволствието от шофирането на газ, ние предлагаме само системи, с най-високо доказани надежност и ефективност.
гр. София, кв. Павлово, ул. Иван Сусанин 28, Тел./факс: +359 2 955 63 53, Мобилен: +359 888 626 163, E-mail:
Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите.

 
Газови уредби и инжекциони, с които работим