Извиване на мигли

1
Добави коментар
roulette
roulette

Всички жени искат дълги и обемни мигли като на кукла барби. Но всички знаем, че традиционните начини на извиване с миглоизвивачки и малко спирала не са трайни.

Този метод се състои от няколко стъпки в рамките на 20 минути и ефект за около 6-8 седмици. Комплекта се състои от меки самозалепващи се ролки, гел, четка, пръчици и разтворител.

1. Премахва се грима върху очите, ако има такъв, миглите се почистват с вода или тампон. Върху очите не трябва да има никакъв грим преди процедурата за максимален и най-добър ефект.

2.В зависимост дали миглите ви са дълги, или къси могат да се приложат 5 размера от самозалепващите се ролки, подходящи за вас. Размерите са XS, S, M, L, XL.

3.Самозалепващата ролка се хваща с две ръце и се прави формата на клепача, върху който ще бъде поставена така че да пасва.

4.Ролката се поставя върху клепача, като миглите се фиксират към нея.

5.Гела се нанася върху миглите, така че да ги покрие целите. Изчакват се 4-5 минути така.

6.Накрая гела се разтваря, премахва се самозалепващата ролка и миглите добиват добре извита форма за период от 6 до 8 седмици. Също така веднага след процедурата можете да приложите и боя за мигли.

Повече информация можете да витите тук

Салон Fashion Place се намира на удобно място почти в центъра на София. Салонът предлага всичко, от което се нуждае съвременната жена – грим, прическа, маникюр, солариум, масажи. Тук работят едни от най-добрите фризьори, гримьори,  масажисти. Атмосферата е уютна и приятна, спирането с кола е удобно, има голям безплатен паркинг.

Важно! От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява. Ако имате въпроси или препоръки, моля свържете се с нас на тел. 02/985 4000 или ни пишете на [email protected]