ГРИВНИ – СРЕБЪРНИ И ЗЛАТНИ ГРИВНИ СВАРОВСКИ

1
Добави коментар
bijutata
bijutata

Тук ще откриете голямо разнообразие от гривни Сваровски. Ние предлагаме на нашите клиенти висококачествени продукти, които са изработени от най-добра бижутерийна сплав, която не почернява с времето и не предизвиква алергични реакции. Гривните Сваровски, които можете да закупите от нашия магазин са с доказан произход и сертификат за качество. Ние разполагаме с богат асортимент от гривни, обеци, колиета и пръстени, които са инкрустирани с камъни Сваровски. Гривните, които ще откриете в нашия магазин са с уникален и неповторим дизайн. Те могат да бъдат перфектното допълнение към Вашия тоалет за официална вечеря или за ежедневието. Гривните, които ще откриете в нашия каталог имат 18-каратово жълто или бяло златно покритие. Освен със златни гривни, ние разполагаме и с гривни Сваровски, които имат сребърно метално покритие и печат за качество.

Гривнитe са били носени от хората още от преди 5000 години. Те са се появили за първи път в древен Египет. В древността гривните са се носели по религиозни обичаи или за предпазване на хората от зли сили и духове. За разлика от сега, гривните в древността са се носели, освен около китката на ръката и в горната част при рамото. Гривните имат различно послание във всяка част на света. Например в Индия, жените носят определен брой гривни, които показват дали, е омъжена или свободна. Невъзможно, е да срещнете жена в Индия, която е омъжена и не е накичена с 8, 12 или 24 гривни, около китките на двете ръце.
В днешно време, обаче гривните се използват най-вече като аксесоар или допълнение към останалото облекло. Съвременните гривни могат да бъдат изработени от най-различни материали – дърво, сребро, злато, силикон, пластмаса, камъни сваровски и т.н. Гривните преди всичко са бижута, но могат да се използват и с друга цел. Например гривните могат да се използват като отличителен знак за партита, дискотеки, концерти и т.н.

Автор: Росица Петкова