Неделчо Караколев спечели втората WCOOP гривна за България

1
Добави коментар
pokernews.bg
pokernews.bg

Вчера през деня се сетих за Неделчо и че не сме комуникирали през последния месец от както се върна от Барселона и хоп днес се събуждам и виждам, че е спечелил 100,000лв и WCOOP гривна.

За себе си аз знам, че победата му е в резултат на това, че той наистина започна да вярва все повече, че успехите от този тип му предстоят след завръщането от Лас Вегас през юли месец и ето, че едно по едно нещата започнаха да му се случват.

Само няколко дни след като се прибра от Вегас си беше направил план как трябва да спечели около 10,000 евро за пътуване до Барселона и участие в Estrellas Poker Tour и някои от страничните турнири на EPT Barcelona. И като на шега няколко дни по-късно той осъмна с печалба от близо 9,000 евро, дали е случайно?

Неделчо е от малкото хора, които постоянно и неспирно анализират играта си и търсят грешките в себе си независимо от обстоятелствата и лошите серии, което неминуемо в един момент обръща нещата и резултатите са налице.

По време на престоя си в Лас Вегас не веднъж разговаряхме с часове за играта за ръцете за психологията, за позитивното мислене и аз съм адски щастлив, че той повярва в себе си и една лоша серия, която го остави почти без банка не го сломи и днес той е шампион, защото го заслужава.

Ако сте пропуснали да прочетете блоговете му от лятото или пък за пръв път чувате за него може да ги видите на страницата Покер блог на Неделчо Караколев, за да добиете повече представа за това що за човек и покер играч е той. Няма да съжалявате 🙂

След тази солидна печалба вярвам, че му предстоят доста пътувания и игра в турнири на живо по Европа и света, но за да не спекулирам много ще оставя на него да сподели плановете си и да разкаже за турнира при първа възможност.