Преслава: Давам й до Коледа на новата на Петко

17
Добави коментар
ledzep
ledzep

Преслава: Давам й до Коледа на новата на Петко

Певицата твърди, че връзката на бившия й е обречена

От няколко месеца жълтите издания пишат за връзката на Петко Димитров с 18-годишната Бояна. Бившият на Преслава и Ели Гигова хлътна до уши по девойката от Тетевен напук на всички твърдения, че възрастовата им граница от двайсетина години ще им изиграе лоша шега.
Първа новата връзка на Петко коментира Ели Гигова. „Не ревнувам Петко от нея. Няма как да ревнувам от една 18-годишна девойка“ – заяви без злоба Ели.
Преслава обаче беше по-крайна в преценката си. „На тази девойка й давам до Коледа. Доколкото познавам Петко, бързо ще й се насити. Сега още от мъжко суеверие се ласкае, че е забърсал девойка с 20 години по-млада от него. Но и това ще отмине… Пък и девойката май е някаква златотърсачка“ – коментира с известна капчица злоба Преслава.
Междувременно Петко въвежда новата си любима в собственото си обкръжение. Бояна вече е лична приятелка с Азис и Николета Лозанова.
Плейбоят и девойката се запознали в едно от заведенията на бизнесмена, в което ученичката се отбивала редовно – пишат жълтите медии.

Категория:
И звездите патят  Етикети:
Ели Гигова, Петко, Преслава