Кобилкина изтрещя във Facebook: Жените да ходят без бельо, за да дишат вулвите им

2
Добави коментар
alagin
alagin

„Навън е фантастично! Горещо препоръчвам жените да използват тази възможност и да отидат в парка без бельо и да ходят с пола и разголена вагина отдолу, позволявайки вагината им да диши и да получи кислорода последните топли дни“.

Това е написала странната сексоложка Наталия Кобилкина във Facebook-a си днес. „Който го прави знае и се наслаждава. Който още не – ще ви чака това хубаво преживяане“, е допълнила Кобилкина в полето за коментари. Под  постинга жени масово са оплюли рускинята и са определили предложението й като „просташко“ и са сравнили ниското ниво на Наталия с това, към което се стремяла държавата.

Мъжете пък се бъзикат, че в наистина приятното време навън е време да излязат „и да берат сливи“. Кобилкина стана популярна с редовната си рубрика в „Шоуто на Слави“, където с Трифонов си говорят за секс. Беседите им по-скоро приличат на подигравка със сериозната тема, която водещият си прави при всяка среща с Кобилкина. Името й пък е сред най-използваното във вицовете и скечовете на сценаристити.