7 интересни снимки от „Google Street View“

16
Добави коментар
Jordan_84
Jordan_84

„Google street view“  е наистина интересна услуга, която ни позволява да надникнем в почти всяка улица в света и да видим кой какво прави. A знаем, че по улиците могат да се видят доста странни неща…

Това пък какво е?

Честно, нямаме рационално обяснение как тези крака са останали навън и какво прави горната част от тялото вътре. Знаем само, че снимката не става за уолпейпър на компа. Някак си краката са в повече.

Облекчаване зад кола

Ето го и основният недостатък на живота в технологичната ера – колкото и да си мислиш, че си се скрил, няма как да си сигурен, че някой не те е заснел.

Виртуално воайорство

Всъщност, връщаме си думите назад. Съвременното си е съвременно и който си мисли, че с технологиите може да се злоупотреби, не е много прав. Както виждате, „Google street view“ предоставя близък поглед към прекрасните неща от света.

Човекът птица идва

Ок, ако предположим, че сте от онези нещастни хорица, които стоят пред суперите, за да зарибяват клиентите да си купят това и онова, със сигурност ще се съгласим, че имате кофти работа. Нужно ли е обаче да го правите, дегизирани като папагал с костюм от хартия?

Към светли бъднини вървим…

Когато сутринта се събуди, изми си лицето и си приготви ароматно кафе, мина ли ти през акъла, че днес ще видиш снимка на човек със странно колело, който вози плюшен пингвин? Не? Ето затова животът е толкова непредвидим.

Добрата стара Англия

И после нека  пак възхваляват чая, че бил много полезен. Само на хора, които прекаляват с топлата напитка може да им хрумне да си сложат водолазни костюми и да се гонят из улиците. Британска му работа!

Екшън на пътя

Тази снимка наистина не е за хора със слаби нерви. За Бога, може ли да си сложиш такива кофти панталони?!?

Източник: weirdworm.com

Други публикации: Share and Enjoy
Коментари