Газови уредби Варна

1
Добави коментар
nikgas
nikgas

Наш основен ангажимент и цел е качественото обслужване и ремонт на Вашия автомобил.

Повече от 12 години ние работим и се развиваме в областта на монтажа, ремонта и диагностиката на газови уредби. През този период ние успяваме да предлагаме най-добрите решения за Вашите автомобили. Специализирали сме се в поставянето, ремонтa и профилактиката на стандартни, инжекционни и метанови газови уредби. Практиката от изминалите години ни помогна да усъвършенстваме процесите на работа и да достигнем най-високите нива на познаване на газовите уредби.  Освен тази тясна насоченост се стремим да обхващаме все по-голям кръг от услуги, за да осигурим пълното обслужване на Вашите автомобили. Радваме се, че сме успeли да спечелим доверието на голяма част от клиентите ни през годините. Днес те знаят, че могат да се обърнат към нас относно всякакви проблеми и съвети. Най-ценният ресурс, с който разполагаме е нашият екип. Тук ще бъдете обслужени от добре обучени и квалифицирани специалисти. Всеки един от служителите ни е тясно специализиран в определен сектор от ремонтната дейност на леките автомобили.  

Качеството на нашата работа се гарантира и от висококачествените продукти, с които работим: Romano, Oscarn, Agis, Rec, Zavoli и други.

Ние можем качествено :

 Да монтираме газова уредба на Вашия автомобил;
 Да ремонтираме газоватата уредба на Вашия автомобил;
 Да диагностицираме Вашата газова уредба;
 Да диагностицираме Вашия автомобил чрез ЕЛКОН;
 Да ремонтираме ходовата част на Вашия автомобил;

Вземайки предвид  бързия растеж на цените на горивата, ние съсредоточихме усилията си върху монтажа и ремонта на газови и метанови уредби.  С цел бързо и ефективно обслужване, сервизът разполага с най-широка гама резервни части във Варна за Вашата газова или метанова уредба. При нас ще намерите нови и втора употреба изпарители, клапани, рейки, бутилки, нивомери и други.

Тук можете да прочетете информация за работата на газовите уредби.