Цветелина Янева готви нов двоен албум

2
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

В новия брой на предаването „Звездно“ по телевизия Планета феновете ще разберат подробностите около една тайна, за която Цветелина Янева спомена още през лятото.

Харесай страницата ни във Facebook

Става въпрос за предстоящия й поп-фолк албум, който скоро предстои да се появи на музикалния пазар. Новият проект ще се състои от два диска – единият ще включва вече познати на меломаните песни, а другият – съвсем нови, неиздавани парчета. Певицата искрено вярва, че и непознатите до този момент композиции ще се харесат на феновете и ще последват техния успех.

В „Звездно“ тази седмица Цветелина Янева разкрива, че за новите парчета от албума се е доверила изцяло на български автори, за разлика от песните в другия диск. Певицата не крие подробности и за промоцията на албума, която ще се състои отново на специална за нея и семейството й дата.

Спектакълът ще съвпадне с рождения ден на нейната майка, солистката на оркестър „Орфей“ –  Пепа Янева. Защо Цвети усилено се подготвя за своята промоция и още подробности за нея също ще научите в новия брой на предаването, в което тайни няма.

В него звездата на музикална компания Пайнер ще разкрие още къде и с кого ще отпразнува своя рожден ден на 5 октомври.

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It