Обеци сини очи

1
Добави коментар
evgeniya.rusenova
evgeniya.rusenova

Всяка дама желае да изглежда стилно и да събира погледи. Това не е никак трудно в случай че разполага с чифт обеци Сваровски. За тези обеци не е нужно да се обяснява много, те говорят сами за себе си. Уникално съчетание на цветове и материали. Обеците с инкрустирани кристали Сваровски винаги са били предпочитани от нежната половинка, не само заради стилното излъчване, а най – вече заради богатия избор на продукти.

Цветовете на кристалите са безброй много, формите на накитите възхитителни, а цените винаги достъпни. Това е което прави тези бижута толкова търсени и предпочитани.

Обеците които ви представяме са с наименование „Сини очи“. Един от най – търсените продукти от категорията обеци Сваровски. Два цвята кристали – прозрачен и небесно син. Специалната бижутерийна сплав, от която са изработени не предизвиква алергични реакции, не потъмнява и е покрита с 18 каратово бяло злато. Това е едно съвършенство, което всяка дама заслужава. За официални събития, заложете на обеците „Сини очи“ за да се чувствате като кралица да усещате как блясъка на кристалите привлича всички погледи.