Нека следваме Салма Хайек » eMODNO да имам

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Есента е сезон, през който смело можем да експериментираме с актуалните цветове, залагайки на интересни комбинации между облеклото и аксесоарите. Днес за редовната ни рубрика „Нека следваме звездите” се спряхме на един чудесен аутфит, с който сексапилната Салма Хайек беше забелязана във Венеция.

Избрахме тази визия, защото ни хареса колоритната комбинация, елегантното звучене и практичността на подобен моден сет. Облеклото и аксесоарите, на които се е спяла актрисата, са в актуални цветове и могат чудесно да паснат в ежедневието на всяка една дама.

За разходка с дъщеря си, Салма е заложила на стилна вталена рокля в оранжево, от криузната колекция за 2013 година на Roland Mouret. Комбинирала е с тъмносиня жилетка в „navy” стилистика, изискани обувки на YSL в телесен нюанс, слънчеви очила с големи рамки и кокетна чанта с пискюл – Gucci.

Ако ви харесва визията на звездата може да се спрете на подобно стилно и свежо съчетание през есента. Подбрали сме чудесни артикули на изгодни цени, които ще ви помогнат да „откраднете“ стайлинга на Салма. Продуктите са от онлайн магазините boohoo.com, newlook.com, fashionup.bg.

Автор: Делица Цонева