Sentimental Swingers ни връщат в суинг годините

1
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Sentimental Swingers с Михаил Йосифов Секстет ще ни настроят сантиментално-меланхолично, а защо не и закачливо – в първите дни на есента.

Харесай страницата ни във Facebook

Дамите на суинга ще ни зарадват тази събота от 22.30 часа. За Деси, Вера и Рони думите са излишни, защото в кралството на суинга, те са безспорните владетелки – както са и на нашите сърца.

На 29 септември те ще ни очароват от сцената отново в компанията на Михаил Йосифов Секстет, за да ни върнат в ерата на славните Дюк Елингтън, Ела Фицджералд и Бени Гудман. Когато жените са били женствени до полуда, а мъжете – истински джентълмени.

Sentimental Swingers ще ни отправят покана за танц в Студио 5, която не бихме могли да откажем. С опасния си чар, отличителния си стил и пленителни песни трите кралици и Мишо Йосифов Секстет обещават да върнат блясъка и веселието на суинг годините, дори и само за една вечер! На 29.09, 22.30 часа, Студио 5.

Михаил Йосифов секстет: Мишо Йосифов (тромпет), Атанас Хаджиев (тенор сакс), Велислав Стоянов (тромбон), Васил Спасов (пиано), Димитър Шанов (бас) и Димитър Димитров (барабани).

Билетите са на цена 20 лв. и се продават на касата на билетен център НДК, онлайн чрез www.eventim.bg, www.ticketstream.bg и www.ticketplus.bg и в Студио 5 преди началото на концерта.

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It