Коя е съпругата на Тед?

2
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Осми сезон на „Как се запознах с майка ви?“ започна на 24-ти септември, което накара мнозина да се чудят: Това ли е вече финалът?

Харесай страницата ни във Facebook

Дойде ли вече време да разберем как Тед е срещнал съпругата си? Според седмичника Entertainment, може би наистина е така, пише Actualno.com.

„Ние някак си всеки ден идваме и си мислим, че това е последният сезон, докато не чуем различно твърдение, но наистина усещаме, че сега ще е така“, пояснява един от създателите Крейг Томас. 

Засега сезон осми е добре предвиден и балансиран – сценаристите са приготвили неочаквани разкрития, но в същото време имат и резервен план в случай, че трябва да разтегнат действието с девети сезон.

„Не искам да издавам нищо, защото ако издадем коя актриса играе майката, ще се развали мистерията,а ние не искаме това“, допълва Томас. Феновете ще се поделят на два отбора: едни ще искат смешните моменти да продължат, а други най-сетне да разберат коя е вечно изплъзващата се майката на децата на Тед (в ролята е Джош Раднър).

Достигането до осми сезон е фантастичен успех за американски ситком, особено като се има предвид  убийствената конкуренция в индустрия като телевизията. С големите рейтинги идва и нуждата от непрекъснато обновяване и свежи идеи.

Първи сезон на „Как се запознах с майка ви?“ събира впечатляващия брой от 9.4 млн. зрители, но истинският тест за продължителността на един ситком е колко души ще гледат втория сезон. Това също не донася разочарование – те са малко под 9 млн.

Невероятното е, че повече от 9.6 млн. са гледали седми сезон, но ако 9-ти сезон бъде направен, ще му е много по-трудно да задържи вниманието.

Коментари

коментар(а)