Как работи | Isolaz: Сбогом на акнето!

1
Добави коментар
woltron4o
woltron4o

Как работи

Isolaz – едно революционно устройство за третиране на акне със светлина, което пречиства кожата от вътре навън

Isolaz е единствената в света технология, която комбинира вакуум и широкоспектърна светлина за ефикасно третиране на акне:

Почистване на порите: вакуумът спомага за извличане на замърсяванията, черните точки и излишната мазнина събрани дълбоко в порите на кожата.
Широкоспектърна светлина: унищожава бактерията причиняваща акне и намалява зачервяването на кожата.

Тази ефикасна процедура се базира на фотопневматиката (Photopneumatics™) (Photo = светлина, Pneumatics = вакуум), защитена с патент технология, достъпна единствено чрез процедурите с Isolaz.

.
Isolaz е бърз, лесен и безболезнен начин за третиране на акне. Факт е, че много хора си правят процедурите по време на обедната почивка, тъй като не е необходимо време за възстановяване след процедурата. По думите на пациентите, след процедура те усещат кожата си освежена, чиста и стегната. Терапията с Isolaz е ефикансна при всички типове кожа.

.
Isolaz пречиства порите
Вакуумът, който се прилага чрез Isolaz  с лекота почиства порите, а светлината унищожава бактерията, причиняваща акне. Така черните точки омекват и се отстраняват заедно с мъртвите клетки и други замърсявания натрупани дълбоко в порите, като оставя кожата сияйна и чиста в дълбочина.

Галерия със снимки на лица,  преди и след процедурата за премахване на акне с Isolaz.

Снимки на самата процедура