Category: Красив кок

1
Добави коментар
pavlina.politova
pavlina.politova

9/27/2012

0 Comments

 

   Интересно предложение за стилна прическа

A.S.A. FASHION реши да ви представи как в домашни условия да си направите сами красив обемен кок. Тази фризура е подходяща както за официални поводи, така и за ежедневието. С нея със сигурност ще впечатлите околните. Освен това не изисква използването на преси и маши. Ето как да си направите прическата стъпка по стъпка:Стилен кок с панделка1. Купете си подложка за кок. A.S.A. FASHION продава в електронните си магазини подложки в няколко размера и в три цвята: черен, кафяв и с цвят подходящ за руса коса.2. Вържете косата си на стегната висока опашка и напръскайте с малко лак.3. Промушете внимателно опашката през дупката на подложката.4. С помощта на гребен разпределете косата равномерно по подложката.5. Оформете кока, като го стегнете в основата с тънък гумен ластик.6. Приберете останалата коса с фиби или фуркети в неутрален цвят. Фиксирайте с лак.7.Ако забележите, че остава известно количество коса, ще трябва да се справите с него. Разделете я на два или повече кичури, увийте ги в основата на кока, защипете с фибички… И сте готови! Оттам нататък пак се повтарям можете да декорирате прическата, както ви харесва. С панделка, модерно голямо цвете или множество малки цветенца. Използвайте въображението и собствения си вкус.

8.Бихте могли да добавите различни украси – панделка, шноли, изкуствени цветя и т.н. както ви харесва. Чудесна идея е да комбинирате декорациите на фризурата с цвета на тоалета си или стила на грима си. Тук имате възможност да развихрите въображението си  и собствения си вкус. 9.Разбира се, можете да експериментирате и с положението на самия кок. Ако вариантът, показан в клипчето, не ви се струва достатъчно интересен, опитайте да сложите „поничката“ отстрани на главата. Или високо горе. А ето го и интересното видео, което ще ви покаже как да си направите тази страхотна прическа:

Показваме ви и Видео за една по-екцентрична прическа с кок, за дамите които обичат да сплитат косата си.

Доверете се на предложенията на A.S.A. FASHION и няма да сгрешите.Високият кок е хитът на сезона, с тази прическа задължително ще бъдете доволна от визията си!!!