Мощен и бърз таблет Akron Tab Ten T10A32M – 3G

3
Добави коментар
Malinov67
Malinov67

Заслужава си да обърнете специално внимание на продукта, който ви предлагаме, защото той е с новата версия на задвижващата го система Андроид – 4.0, той се свързва с интернет чрез WiFi и 3G. Този продукт е таблета Akron Tab Ten T10A32M – 3G. Качествен и с перфектни показатели, той ще ви бъде другар в сърфирането в интернет и в работата, която трябва да вършите на него.

Ако сме ви заинтригували с тези характеристики, можете по-надолу да прочетете и другите екстри, които той съдържа и които да са ви полезни. Това са страхотен LED екран – 9,7 инчов, с резолюция 1024/768. Много бърз едноядрен процесор. 1,5 гигахерцов, ще направи използването му удоволствие за всеки, който има намерение да го закупи.

Бързината му не е всичко, той има достатъчно допълнителни екстри, които ще направят употребата му безпроблемна, където и да се намирате. Дали стоите у дома или сте на разходка на вън, той винаги ще бъде с вас и безотказно ще ви предоставя връзка с мрежата.

Предна и задна камера (0,3мр и 2.0 мр) ще ви помогнат да провеждате видео разговори навсякъде, където се намирате, стига покритието да го позволява. Панела е изработен от метал, което е гаранция за здравина и продължителна употреба, също така е лек само 0,6 кг и тънък около 9,9 мм.

Паметта е общо 32 гигабайта, а в слота е поставена TF карта с 16 гигабайта. Батерията му също е много добра и издържа до 15 часа. Поддържа повечето аудио и видео формати, които можете да разгледате по-подробно в таблицата след текста. Таблета е с G сензор.

Същият модел се предлага и с 16 гигабайта памет. Свържете се с нас по телефона при желание за да уточним цената му допълнително.

Преноса на данни е много бърз, огромни файлове се дърпат светкавично. Всички тези екстри, които притежава Akron Tab Ten T10A32M – 3G и перфектната цена само от 448 лв. го правят достъпен за всеки клиент, който е решил да си закупи таблет.

Характеристики на таблета:

Процесор 1.5 гигахерца Cortex A8 – много мощен

Задвижваща ОС – Android 4.0

РАМ ПАМЕТ: 1Гигабайт новата DDR3

LED Дисплей: 9,7 инча, капацитивен 1024по768p

ПАМЕТ: 32 гигабайта – 16 вградена + 16 ГБ допълнителна TF card

WI-FI: поддържа

Батерия много мощна и издръжлива: 7 000 Mah литий-полимерна – работа до около 15 часа

Сензор: Гравитационен сензор – 4 sides

Езици: Multilanguage

Корпус: от Метал

Много безпалтни игри от мрежата Download

Аудио fotrmat – MP3-; AC3-; WAV-, WMA- и други
Видео format – MP4;1;2 , Avi-, MKV-, RMWB- и други

Е-книги – поддържа

Снимки – поддържа

3G – да, WiFi – да

3D – да, интерфейс, игри

HDMI; HD Video – 1080п x 2160п

Аудио изход колонки до 1 ват мощност

USB – да

Поддържа новият Flash11

Камери – 0.3 мп – 2 мп

E-книги, Flash-плеър, Ofiice-app

Тегло нищожните 600 грама

Качествен таблет и характеристики

12 месеца гаранция