Детски Център PartyMiro – PartyMiro.com- аниматор и DJ Пловдив

25
Добави коментар
PublicImage
PublicImage

          Детски център – PartyMiro: Възпитаваме докато се забавляваме Вече работим: Заповядайте! -) 

 

   Детският център разполага с две зали: бебешка и за големи деца. Единственият детски център пригоден за тийнейджърски партита – за деца от 2 до 15 години! Качествен звук, дискотечно осветление! Цената на анимацията е само 60лв. за 120 мин.!!! Бебешката зала е 20 квадратни метра и създава атмосфера на домашен уют. Залата за партита е 50 квадрата и още толкова пространство за родителите! Центърът е оборудван с бар за топли и безалкохолни напитки, както и с качествен алкохол за взискателни родители -) Докато децата се забавляват, родителите могат да обогатяват педагогическите си познания с подходяща литература, която ще намерите по масите. До средата на октомври центърът се ползва напълно БЕЗПЛАТНО, а след това ще се заплаща по 2 лева на час, като за второ и трето дете от едно семейство няма да се доплаща допълнително! Работя заедно с Иван Найденов – Баткото от МОЛ-Галерия. В центъра може да ползвате услугите и на кака Фани, която бе лицето на ТонбонбонНие възпитаваме, докато се забавляваме и ви очакваме с усмивка!        Заповядайте -)

    Намираме се в Кичук Париж, ул. Димитър Талев 59 (бившето казино Макао), до пощата, съвсем близо до 1-во районно, Кауфланд и Лидъл, по средата на отсечката между бул. Южен и бул. Никола Вапцаров

Разгледайте галерията със снимки от детски център – ПартиМиро – Пловдив

Детски център ПартиМиро- Пловдив. Идеалното място за празнуване не детски рожден ден, празненства за деца и подрастващи, забавления и игри. Аниматор за детско парти и гледане на деца.