Опера за деца и не толкова възрастни

1
Добави коментар
ARTualno
ARTualno

Проект „Класически бивалици“ продължава да разпалва въображението на малки и големи с втора серия от адаптирани опери за деца и възрастни.

Усмивки и детско настроение са единствените условия да видите на живо историята на Бастиен и Бастиена от Моцарт в модерен прочит. Зарадвайте слуха си и накарайте децата си да разберат, че и класическото може да звучи забавно.

 

 

Класическите нови представления ще пребъдат на: – 30 септември, 15:00 ч., парк Герена (до стадион Герена, част от събитието Подуенски музиканти) – 1 октомври, 18:00 ч., културен дом Красно село (София, бул. Цар Борис III 41)

Главните виновници за това, което ще се случи на открито и закрито са: Камерен оркестър Moz-Art и Неда Атанасова /сопран/; Кирил Шарбанов /тенор/; Илия Илиев /бас/; Кристиана Абрашева /чембало/; Георги Патриков /диригент/; Христо Симеонов /режисьор/

ВНИМАНИЕ!!! За малките и непораснали деца са предвидени допълнителни волности и неволности по време на представленията.

Проектът „Класически бивалици“ е подкрепен от Столична програма „Култура“ 2012 г. на Столична община и се реализира в подкрепа на кандидатурата на София за европейска столица на културата 2019 г. С любезното съдействие на Монте Мюзик и Българското национално радио.

Да се зарадваме!

 

Източник: Facebook страница на събитието 

Facebook страница на Класически бивалици