За звездите и целулита

1
Добави коментар
ant_iv
ant_iv

Жените настръхват винаги, когато някой спомене думата целулит. Особено чувствителни към темата са знаменитостите, защото те са най-критикувани и осмивани по повод на портокаловата кожа. Може би някои дами се успокояват при вида на папарашките снимки на звездите по бельо. Знаменитостите са съвсем обикновени хора и те също имат нашите проблеми, макар и някои от тях да се опитват да ни убедят в обратното. Всъщност, 90 % от всички жени имат целулит. Известни личности като Бритни Спиърс, Риана, Джесика Симпсън, Фърги, Хали Бери, Миша Бартън, Хилари Дъф и още много други демонстрират перфектни тела на екрана, но всъщност не могат да скрият недостатъците си от папараците. В стремежа си да изглеждат недосегаеми и перфектни, много звезди са склонни на крайности, когато истината за телата им лъсне на страниците на жълтите издания.

Но има и друг тип звезди. Някои от по-смелите известни личности като Ким Кардашиян, Дженифър Лав Хюит и Кели Кларксън заявиха гордо, че не се срамуват от телата си. Нито от килограмите, нито от целулита.
Ким Кардашиян многократно е съобщавала пред медиите, че е благодарна за пищните си извивки и никога не е твърдяла, че е перфектна. Тъмнокосата красавица сподели, че бори килограмите и целулита с помощта на стягащо бельо.
Певицата Кели Кларксън призна, че се чувства огорчена, когато жълтите издания се занимават с фигурата й, но не крие факта, че има целулит и не се срамува от това.
Дженифър Лав Хюит също заяви, че обича тялото си такова, каквото е и не съжалява себе си, а момичетата, които се измъчват заради несъвършените си форми. Актрисата припомни на публиката, че целулитът е нещо нормално и той не прави звездата по-малко талантлива или по-непривлекателна.

Like this:

Like Зареждане…

Коментирай

Коментари