Ефикасна диета за бързо отслабване

1
Добави коментар
vpinova
vpinova

Безспорно ефикасността е най-желаният краен ефект на всяка диета. Често обаче биваме обезкуражени от свръх-човешкото мъчение, на което трябва да се подложим с диетите. Решаваме, че не изглеждаме толкова зле и възстановяваме хранителните си навици.
Понякога се налага да се предприеме диета чисто и просто заради проблеми със затлъстяването. И такъв един хранителен режим е за препоръчване още в детска възраст.
Чували ли сте за т.н. полудневна диета? Едно от погрешните схващания при повечето хранителни режими е равномерното разделяне на храната през целия ден. Но полудневната диета не е на това мнение. Тя доказва точно обратното. Периодът, през който организмът трябва да набавя калории, които участват в обмяната на веществата е първата половина на деня.
А вие улавяли ли сте се, че точно през първата половина на деня почти никога нямате време да хапнете? Започвате да се храните едва на обяд. Това е изключително погрешно.
Започвате деня с обилна закуска. В нея може да се включват всякакви хранителен продукти. Обядът, по възможност нека да е в 12ч. Ако за закуска сте си позволили повече храни, съдържащи въглехидрати, то за обяд нека бъдат по-малко. И обратно.

Важното е в следващата половина от деня да се ограничите и да не приемате никаква храна. С времето организмът започва да се нагажда към по-ниския прием на калории. За сметка на това ще получи необходимото количество утре сутрин.
Желателно е всички, които имат проблеми с наднорменото тегло да започнат този начин на хранене и резултатът ще бъде гарантиран. Но, ако изведнъж възстановите храненията от втората половина на деня, то може бързо да наддадете. С помощта на този ефикасен хранителен режим ще избягате от омагьосания кръг.

Like this:

Like Зареждане…

Коментирай

Коментари