Очаквайте новата реколта Zagorka Rezerva 2012

2
Добави коментар
pgp

До участие се допускат само лица навършили 18 години, с изключение на служителите на Публисис АД, служителите на Загорка АД и техните семейства.

За да участва в играта всеи участник трябва да влезе в специално изграденото за целта приложение във Facebook, ‘Очаквайте новата реколта’, достъпно от фен страницата на Загорка в социалната мрежа Фейсбук и да се регистрира. Регистрацията се осъществява, чрез кликване върху бутона ‚Регистрирай се‘. По този начин името на потребителя се включва в списък с участници, от които чрез томбола ще бъдат избрани 500 печеливши.

Един участник може да участва само с една регистрация.  

Наградите са: 500 (петстотин) кутии, всяка от които съдържа 1 бутилка Загорка Резерва 2012,  чаша и специална златна членска карта за Загорка Резерва клуб.

Тегленето на печелившите участници ще се осъществи на томболен принцип с помощта на специализиран софруер на 9.10.2012, а обявяването на печелившите – на 10.10.2012 в приложението ‘Очаквайте новата реколта’.

Наградите ще бъдат доставяни на победителите след осъществяване на връзка с тях на посочен имейл за контакт във Facebook, с куриер на посочен от потребителя адрес.

Краен срок за участие: 08 Октомври 2012

Победители
Към момента победителите не са известни.

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.