Люси Дяковска хърка като дъскорезница

2
Добави коментар
ted_kuchkova
ted_kuchkova

Суматоха
  Шоу

Люси Дяковска хърка като дъскорезница

PlovdivWeek на 02/10/2012, 22:25

Снимка: pikantno.eu

Освен че Люси била като дъскорезница, оказа се, че Иван Ласкин хъркал като крава

Багата вече е на второ място след Люси по хъркане. Това констатира Юлиян Константинов пред Иван Ласкин. Темата за нощните звукове от различните отвори на обитателите на Къщата бе живо обсъждана с най-брутални реплики.

Освен че Люси била като дъскорезница, оказа се, че Иван Ласкин хъркал като крава – наподобявал мучене. Къци пък бил от най-тихо спящите.

Краката на Къци също станаха предмет на коментар. “Виж краката му, отвратителни са” изръси Фънки докато Къци спеше.

Актьорът Иван Ласкин отново демонстрира тежкия си характер. По време на беседата на Владо Данаилов, на която той показваше макет на вселената и обясняваше къде се намира духовното в нея, Ласкин сподели, че му се радва, защото е искрен и непринуден. Нахвърли се върху Мариана Попова за това, че го занимавала с проблемите на Владо и се чудела дали за странностите е виновна майка му.

“Пред мен не говори лошо за другите!”, каза Ласкин на Мариана. После се оплака пред Фънки: “Има агресия към мен. Вечно ще има някой изгъзляк… перфиден тапир, оплака се той на Фънки. Какви идиоти ме заобикалят? Защо е това? Заобикалящата ми среда е от полуидиоти, известни с това с кого са спали… И трети пръднал. Ама вината си е моя”, укори се Ласкин, пише БЛИЦ.