Ето как Галена смъкна 15 килограма за 4 месеца

42
Добави коментар
Mamin_Chocko
Mamin_Chocko

Ето как Галена смъкна 15 килограма за 4 месеца

Ето как Галена смъкна 15 килограма за 4 месеца 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Галена е почти неузнаваема! Каква е диетата на Галена??

Поп фолк фурията Галена вече впечатлява не само с глас и предизвикателно поведение, но и с още по-кръшна фигура. Примамливия външен вид, който си е докарала певицата, се дължи на успеха на последната диета, на която се е подготвила. Става дума за хранителен режим, благодарение на който за 4 месеца брюнетката е успяла да смъкне цели 15 килограма от така или иначе сексапилната си фигура.

Галена е с 15 килограма на минус!

Тайната на отслабването на изпълнителката, допълва изданието, се крие в суши диета.

По време на преобразяващия период Галена е похапвала предимно суши, като съществено място в менюто й са имали оризът, водораслите, зеленчуците, в комбинация с които се предлага суровата риба.

Самата певица е споделяла пред свои познати, че този хранителен режим я засища напълно, като едновременно с това стопява всички излишни мазнини по тялото й.

Хитовата изпълнителка допълва, че си има и малко изкушение – сирене „Филаделфия“, което също от време на време присъства в менюто й, но то е в толкова малки количества, че по-скоро храни сетивата, отколкото да трупа килограми.

Е, лишения в менюто на Галена има.

И те са свързани най-вече с това, че от месеци тя не вкусва шоколад и тестени изкушения. Забранила се и твърдия алкохол и газираните напитки, но резултатите напълно си заслужават.

ВАЖНО: Ако публикацията Ето как Галена смъкна 15 килограма за 4 месеца ви е допаднала или има какво да добавите или попитате, молим, коментирайте я най-долу на страницата!

loading…

Здраве.вс препоръчва и: