Телешко месо – диетична рецепта и приложението й в диетите.

6
Добави коментар
aeshna
aeshna

Брой посетители за този материал:
476

Получих си диетата, как да си приготвям сега храната?
Има ли някой трик, за по-бързо, но диетично приготовление на храните в диетата ми?

На тези два основни въпроса, често се налага да давам пояснения! Мое задължение е! В тази рубрика, ще ви предоставя повече яснота, относно диетичните храни и рецептите, с които лично аз работя – при работа с клиенти!

Калории на телешкото месо:

Всичко за калориите вижте тук и тук..

Кога се използва телешко – няколко полезни негови ползи и качества?

В диети за:

здраве и поддържане на килограми

Рецепта са бързо и диетично приготовление

Количествата на диетичните телешки кюфтета са индивидуални. Някои порции могат да са или 170 грама, други 220, трети 300 гр. Всичко зависи от това каква е гарнитурата, защо е такава и т.н. Т.е. водещо тук е целта и индивидуалните особености на организма – този на моят клиент.

Тъй като винаги гледам рецептите да бъдат лесни и вкусни, съм прибегнал до тези мои насоки:

смелете телешки шол на кайма

сложете към каймата в сурово състояние магданоз

Сместа е готова. Оваляйте телешкото кюфте върху дланите си и го направете плоско! Точно, както е показано от мен на снимката. По този начин ще го изпечете на тиган – тефлонов, без мазнина.

В зависимост от силата на котлона, аз ползвам 9-та степен на моя, за 4 минути от всяка страна моят телешки бъргър (или кюфте) е готов! През останалото време, оформяйте гарнитурата на порцията, според вашата диета и план на хранене.

Време за приготвяне на телешките кюфтета (бъргъри): до 10 минути!

Овкусяване

Тъй като телешкото става малко сухо, аз си позволявам да препоръчвам следните неща:

подправки – сол, семена от чушка, чесън на прах, къри

Диетите са вкусни! Остава само да знаете коя храна кога и със какво да изконсумирате. Не забравяйте и целта си – от това зависи и отговорът на следващият въпрос – колко?

Ако Ви допада методиката ми на работа и искате да се възползвате от моите фитнес услуги, свържете се с мен, през формата за контакт. Можете да станете и фен на BelchoHristov.Com във Facebook още сега. Така ще покажете, че уважавате и искате най-популярният фитнес блог в България да бъде четен и посещаван. Благодаря ви!

Ако имате нужда от експресна моя намеса, моля вижте как чрез skype връзка, може това да стане още утре. Онлайн програмите за обучение и индивидуално развитие по теми като отслабване и покачване на тегло, развивам и разработвам в продължение на 5 години, всеки ден. В тази война с килограмите, аз нямам загубена битка! Понякога обаче, имам отзовали се войници. Ти ще воюваш ли?

Телешко месо – диетична рецепта и приложението й в диетите. 4.50/5 (90.00%) 2 гласа

Белчо Христов е фитнес треньор, диетолог и суплементарист. Той се занимава изцяло с авторски проекти, налага най-новите виждания и схващания във сферата на фитнес тренировките, храненето и хранителните добавки в програми за отслабване, покачване на мускулна маса или просто за здраве, тонус и по-добър стандарт на живот. Посетете неговият магазин, с адрес www.belchohristov.net!